1. Home /
  2. Restaurant /
  3. Pizzeria Skeppet

Kategori



Allmän information

Lokalitet: Hallstahammar

Telefon: +46 220 153 00



Adress: Parkgatan 4 73435 Hallstahammar, Sweden

Anhängare: 487

Recensioner

Lägg till recension

Facebook -blogg



Pizzeria Skeppet 27.09.2021

Vi i Hallsta är stolta över att för första gången någonsin kunna dela ut ett hederspris i samband med årets upplaga av företagarfesten Guldyra! Johan, Serhat ...(Pizzeria Skeppet) och Marijo (MG-Foto.) har fått detta hedersomnämnande för deras insatser i samband med Barncancerveckan i Hallstahammar med motiveringen: Johan, Marijo och Serhat var i full färd med att planera en uppföljare till 2019 års succé med Barncancerdagen när Coronapandemin träffade oss med full kraft. Allt som var planerat fick ställas in och det var högst ovisst om Hallstahammar skulle återupprepa den tidigare bragden. Men med en stark vilja och vägran att ge sig utformades en ny plan. Den lokala handeln involverades under en vecka för att vara med och bidra till Barncancerfonden Mellansverige. Slutresultatet blev att Hallstahammar återigen kunde samlas runt något behjärtansvärt under turbulenta tider och vi hittade glädje tillsammans. Barncancerveckan genomfördes och Hallstahammar gav sitt bidrag till en bättre värld genom en engagerad lokal handel. Vi i Hallsta är stolta över att för första gången kunna dela ut ett hederspris till en trio eldsjälar som brinner för Hallstahammar!"

Pizzeria Skeppet 26.09.2021

Veckans Vi i Hallsting! Idag så pratar vi med en man som har ett stort engagemang och vilja att utvecklas i sitt yrke samtidigt som han vill vara med och gör...a världen till en bättre plats. Serhat som är med och driver Pizzeria Skeppet! Vi ställer några frågor för att lära känna våra medlemmar lite bättre! Hur kom det sig att du blev ägare av Skeppet? - Jag kom till Sverige 2013 och bosatte mig i Kopparberg och jobbade hos min farbror som drev restaurang där. Min pappa var på jakt efter att köpa en egen restaurang under tiden och jag fick frågan om jag ville vara med och hjälpa till, vilket jag tackade ja till. Vi åkte runt tillsammans i cirka två månader och letade efter verksamheter att ta över. Vi var bland annat till Stockholm och Bollnäs innan vi 2017 hittade Skeppet i Hallstahammar. Det kändes helt rätt! Jag fick börja med att arbeta i kassan och sköta lite sysslor runt omkring, men det tog inte lång tid innan jag ville lära mig att baka pizza. När vi började på Skeppet så hade vi en jätteduktig kille som arbetade här som jag fick lära mig massor av. Det tog runt två veckor, efter det så var jag redo att göra pizzor på egen hand. Du är en av initiativtagarna till Barncancersatsningarna i Hallstahammar, vart kommer drivkraften ifrån? - Jag personligen har haft många problem med min hälsa genom åren, och var tvungen att genomföra en hjärttransplantation för ett antal år sedan. Jag har fått så mycket hjälp i Sverige med min hälsa, så jag vill ge tillbaka på något sätt till de som har det tufft med hälsan. Du har vart med och tävlat i pizza-SM, vad är dig som får dig att vilja göra det? - Jag har fått mycket feedback kring att mina pizzor smakar och ser bra ut från mina kunder, vilket är jätteroligt. Jag frågade mig själv, vad kan jag mer göra för att utvecklas? Jag tittade runt lite på nätet och såg att det skulle anordnas pizza SM i Göteborg 2019, så jag skrev in mig som deltagare. Tyvärr så blev evenemanget inställt förra året på grund av pandemin, men jag har ställt in siktet på pizza-VM i Italien som min nästa utmaning. Efter jag vart med i Pizza-SM så började jag att intressera mig mer för bra råvaror och hittade en kvinna som jobbade hos en italiensk grossist i Stockholm. Vi bokade ett möte på Skeppet och har arbetat tillsammans sedan dess. Dom kommer även att sponsra mig i min satsning kring VM. Om du ska baka en god pizza åt dig själv, vad hamnar på den? - Då lägger jag en tomatsås gjorde av San Marzano-tomater i botten tillsammans med mozzarella. Till fyllningen lägger jag på smör- och vitlöksmarinerade räkor och Salsiccia. Jag toppar den sen med lite rucola och riven parmesan, jättegott! Om du skulle bjuda 2 företag på pizza, vilka skulle det vara och varför? - Jenni och gänget på Körkortexpress för att de har varit så otroligt hjälpsamma. Jag tog mitt körkort där och flera i min familj har gjort detsamma. Vi kommer väldigt bra överens samt att hon vet hur en bra pizza ska smaka också! Sen så skulle jag bjuda Magnus och Jenny på Dahlström kök & design, dom är otroligt varma och trevliga båda två och väl värda varsin pizza. Vad är roligast med att driva restaurang i Hallstahammar? - Det roligaste är att jag har möjlighet att jobba med min familj. Jag har både mamma, pappa, moster, kusin och min mosters man med oss i företaget. Det gör att vi kan vara väldigt öppna och ärliga med varandra i företaget. Jag ansvarar för vad vi ska ha på menyn och arbetet i själva restaurangen medans min pappa sköter de ekonomiska delarna och inköp. Vad gör du i helgen? - Eftersom jag jobbar i restaurangbranschen så jobbar jag på helgerna. Jag kör kvällspassen så jag kommer att befinna mig på Skeppet i helgen. Varannan helg så unnar jag mig lite gott att äta och dricka på kvällarna efter avslutat arbetspass för att få lite känsla av helg! Vi tackar Serhat för pratstunden och önskar er alla en trevlig helg!

Pizzeria Skeppet 26.09.2021

Helgens Pizza Detta gula tomater som är värt ännu mer än guld kom nyligen från Italien. Vi ville dela det med er som vanligt så vi gjorde en tomatsås med dem. Jo, gul tomatsås. Med mozzarella, salsiccia, grillad paprika och pesto ville vi toppa. Varmt välkommen till Pizzeria Skeppet

Pizzeria Skeppet 25.09.2021

Veckans Vi i Hallsting! Idag så pratar vi med en man som har ett stort engagemang och vilja att utvecklas i sitt yrke samtidigt som han vill vara med och gör...a världen till en bättre plats. Serhat som är med och driver Pizzeria Skeppet! Vi ställer några frågor för att lära känna våra medlemmar lite bättre! Hur kom det sig att du blev ägare av Skeppet? - Jag kom till Sverige 2013 och bosatte mig i Kopparberg och jobbade hos min farbror som drev restaurang där. Min pappa var på jakt efter att köpa en egen restaurang under tiden och jag fick frågan om jag ville vara med och hjälpa till, vilket jag tackade ja till. Vi åkte runt tillsammans i cirka två månader och letade efter verksamheter att ta över. Vi var bland annat till Stockholm och Bollnäs innan vi 2017 hittade Skeppet i Hallstahammar. Det kändes helt rätt! Jag fick börja med att arbeta i kassan och sköta lite sysslor runt omkring, men det tog inte lång tid innan jag ville lära mig att baka pizza. När vi började på Skeppet så hade vi en jätteduktig kille som arbetade här som jag fick lära mig massor av. Det tog runt två veckor, efter det så var jag redo att göra pizzor på egen hand. Du är en av initiativtagarna till Barncancersatsningarna i Hallstahammar, vart kommer drivkraften ifrån? - Jag personligen har haft många problem med min hälsa genom åren, och var tvungen att genomföra en hjärttransplantation för ett antal år sedan. Jag har fått så mycket hjälp i Sverige med min hälsa, så jag vill ge tillbaka på något sätt till de som har det tufft med hälsan. Du har vart med och tävlat i pizza-SM, vad är dig som får dig att vilja göra det? - Jag har fått mycket feedback kring att mina pizzor smakar och ser bra ut från mina kunder, vilket är jätteroligt. Jag frågade mig själv, vad kan jag mer göra för att utvecklas? Jag tittade runt lite på nätet och såg att det skulle anordnas pizza SM i Göteborg 2019, så jag skrev in mig som deltagare. Tyvärr så blev evenemanget inställt förra året på grund av pandemin, men jag har ställt in siktet på pizza-VM i Italien som min nästa utmaning. Efter jag vart med i Pizza-SM så började jag att intressera mig mer för bra råvaror och hittade en kvinna som jobbade hos en italiensk grossist i Stockholm. Vi bokade ett möte på Skeppet och har arbetat tillsammans sedan dess. Dom kommer även att sponsra mig i min satsning kring VM. Om du ska baka en god pizza åt dig själv, vad hamnar på den? - Då lägger jag en tomatsås gjorde av San Marzano-tomater i botten tillsammans med mozzarella. Till fyllningen lägger jag på smör- och vitlöksmarinerade räkor och Salsiccia. Jag toppar den sen med lite rucola och riven parmesan, jättegott! Om du skulle bjuda 2 företag på pizza, vilka skulle det vara och varför? - Jenni och gänget på Körkortexpress för att de har varit så otroligt hjälpsamma. Jag tog mitt körkort där och flera i min familj har gjort detsamma. Vi kommer väldigt bra överens samt att hon vet hur en bra pizza ska smaka också! Sen så skulle jag bjuda Magnus och Jenny på Dahlström kök & design, dom är otroligt varma och trevliga båda två och väl värda varsin pizza. Vad är roligast med att driva restaurang i Hallstahammar? - Det roligaste är att jag har möjlighet att jobba med min familj. Jag har både mamma, pappa, moster, kusin och min mosters man med oss i företaget. Det gör att vi kan vara väldigt öppna och ärliga med varandra i företaget. Jag ansvarar för vad vi ska ha på menyn och arbetet i själva restaurangen medans min pappa sköter de ekonomiska delarna och inköp. Vad gör du i helgen? - Eftersom jag jobbar i restaurangbranschen så jobbar jag på helgerna. Jag kör kvällspassen så jag kommer att befinna mig på Skeppet i helgen. Varannan helg så unnar jag mig lite gott att äta och dricka på kvällarna efter avslutat arbetspass för att få lite känsla av helg! Vi tackar Serhat för pratstunden och önskar er alla en trevlig helg!

Pizzeria Skeppet 25.09.2021

Vi i Hallsta är stolta över att för första gången någonsin kunna dela ut ett hederspris i samband med årets upplaga av företagarfesten Guldyra! Johan, Serhat ...(Pizzeria Skeppet) och Marijo (MG-Foto.) har fått detta hedersomnämnande för deras insatser i samband med Barncancerveckan i Hallstahammar med motiveringen: Johan, Marijo och Serhat var i full färd med att planera en uppföljare till 2019 års succé med Barncancerdagen när Coronapandemin träffade oss med full kraft. Allt som var planerat fick ställas in och det var högst ovisst om Hallstahammar skulle återupprepa den tidigare bragden. Men med en stark vilja och vägran att ge sig utformades en ny plan. Den lokala handeln involverades under en vecka för att vara med och bidra till Barncancerfonden Mellansverige. Slutresultatet blev att Hallstahammar återigen kunde samlas runt något behjärtansvärt under turbulenta tider och vi hittade glädje tillsammans. Barncancerveckan genomfördes och Hallstahammar gav sitt bidrag till en bättre värld genom en engagerad lokal handel. Vi i Hallsta är stolta över att för första gången kunna dela ut ett hederspris till en trio eldsjälar som brinner för Hallstahammar!"

Pizzeria Skeppet 25.09.2021

Stort Tack till VLT

Pizzeria Skeppet 25.09.2021

Stort Tack till VLT

Pizzeria Skeppet 22.09.2021

Helgens Pizza Detta gula tomater som är värt ännu mer än guld kom nyligen från Italien. Vi ville dela det med er som vanligt så vi gjorde en tomatsås med dem. Jo, gul tomatsås. Med mozzarella, salsiccia, grillad paprika och pesto ville vi toppa. Varmt välkommen till Pizzeria Skeppet