Uppvärmnings bilder från matchen i Bollsta i söndags.

KB65 dam 21.12.2021

Startelvan idag mot sidensjö Hopps vi ses i köpmanholmen 19:00

KB65 dam 16.12.2021

Matchen mot Älandsbro: Det var starkt Älandsbro vi fick möta på en varm och vindstilla Forsvallen under torsdagskvällen. Från avspark ger vi Älandsbro en tuff utmaning och under första 20 minuterna i första halvlek spelar vi fotboll på riktigt och väldigt bra. Tyvärr missar vi några fina lagen och sista 25 minuterna får Älandsbro billigt övertaget. Vi slarvar med passningar, långbollar och backlinjen/mittbackarna tar inte tillräckligt djup. Vi avslutar först halvlek 0-2.... I anda halvlek är det ett helt nytt lag som kommer ut på fotbollsplanen, laget spelar återigen fotboll och är mycket tuffare. Tyvärr får vi ytterligare 2 orättvisa mål mot oss där linjedomaren tydligen missat offside vid flera situationer. Laget kämpar in i det sista och matchen slutar 0-4. Det är ett sammansvetsat och smilande KB65 som lämnar fotbollsplanen trots förlust. Matchens Queen är @Linnéa Blomdahl - vilken krigare See more

KB65 dam 12.12.2021

Tuesday 8/7 Sista matchen innan uppehållet har vi på hemma plan mot Älandsbro. Vi vill tacka @konkretfrisorer som är denna matchs match sponsor.... Kom och heja!

KB65 dam 06.12.2021

Matchen mot bollsta slutar tyvärr med en 6-0 förlust. Det var en bra känsla i truppen och ett taggat gäng som anländer till Bollsta. Vi börjar matchen piggt och skapar några bra chanser men tyvärr så är det Bollsta som tar ledningen trots tryck från oss. Bollsta tar över i mitten av första halvlek och lyckas peta in ett par omdiskuterade mål. Vi gör lite byte av positioner i halvtid och kommer ut som ett helt nytt lag. Alla jobbar och krigar för varandra, vi flyttar upp positionerna och kommer till flera fina chanser, ribbskott, friläge men tyvärr vill inte bollen in i mål. Vi tar med oss den fina starten och andra halvlek. Riktigt bra jobbat! Vi kämpar vidare och ser framemot en ny drabbning redan på torsdag då vi möter Älandsbro hemma på Forssvallen.