Adress: Källtorpsvägen 76 176 74 Järfälla, Sweden

Recensioner

Lägg till recension

Facebook -blogg

Kallhälls Hockey 15.01.2022

Tillbaka på rätt sida med en hemmavinst mot Sundbyberg! Vi fick utdelning på våra chanser och knep därmed 3 viktiga poäng! Matchens lirare gavs till Robin Dahla Dahlqvist för hans insatser över hela isen som även satte matchens sista kasse. Vi hade en grym publik med publikrekord för säsongen och vi hoppas att ännu fler kommer till nästa hemmamatch! Tack för ert stöd!... Vi vill även tacka sekreteriat, kiosk o rolbaförare! Nästa match är borta mot GötaTraneberg i Stora Mossen på onsdag den 22/1 med nedsläpp kl. 20.30.

Kallhälls Hockey 10.01.2022

Nu har resultatet för lördagens match äntligen kommit in i swehockey så dags för en uppdatering! Vi får tyvärr åka hem med en förlust mot Saltsjöbaden. En match vi kontrollerar de två första perioderna men får bara ett måls utdelning. Saltis lyckades kapitalisera på två chanser i tredje. Så är det ibland i hockey, pucken studsar inte alltid rätt. Vi tar revansch i returmötet hemma! Nu på lördag är det hemmamatch mot Sundbyberg! Nedsläpp 13.30. Sundbyberg är ett offensivt starkt lag så det kommer förhoppningsvis bli en spännande och underhållande drabbning. Så kom ner o kika, köp en varmkorv i kiosken och heja fram ditt lokala favoritlag, KIF!

Kallhälls Hockey 05.01.2022

Dags för en uppdatering. Tyvärr har Ormsta dragit sig ur serien vilket gör att vi INTE kommer ha hemmamatch ikväll kl. 19.40 som tidigare kommunicerat. Vi spelar vår första match på lördag borta mot Saltsjöbaden och första hemmamatchen blir lördag den 18:e kl. 13.30 mot Sundbyberg. Så kom ner då o heja!

Kallhälls Hockey 27.12.2021

Nu efter julfriandet är det dags för en uppdatering. Vi fick ta en förlust mot Duvbo. En välspelad match som lika gärna kunnat sluta med vinst eller oavgjort. Tyvärr vann Vällingby sin match mot Ormsta vilket gör att KIF fortsätter säsongen i Fortsättningsserien där vi möter Ormsta, Sundbyberg, Hässelby, Saltsjöbaden och GötaTraneberg. Vinner vi den går vi till play-off och sen kvalserie för Trean. Vi vill tacka vår publik, våra ismaskinsförare, vår kioskpersonal samt sekrete...riat för en väl genomförd första halva av säsongen. Från oss alla, till er alla, ett riktigt stort tack! Nu laddar vi om för första matchen. Hemma i Kallhäll onsdag den 8 januari kl. 19.40 är det nedsläpp! Hoppas vi ses då!

Kallhälls Hockey 10.12.2021

I onsdags tog vi en ruskigt tung förlust. Med ledning inför tredje med 2-3 så drar vi på oss alldeles för många utvisningar och orkar inte stå emot bombardemanget från HKHC i numerärt underläge. Den goda nyheten är att Vällingby inte vann sin match och det ligger i våra händer inför säsongens sista match. Vi behöver två poäng mot Duvbo hemma i Kallhälls ishall imorrn tisdag den 17/12 för att vara klara för AllFyran! Matchstart kl. 19.40. ... Kom ner och heja, vi behöver ditt stöd! Ta med någon som kanske inte sett en hockeymatch live eller ta med din inbitne hockeypolare, alla är välkomna! Kiosken erbjuder varmkorv, toast, kaffe o annan dryck m.m. för bra priser.

Kallhälls Hockey 22.11.2021

En vinst ytterligare i racet mot AllFyran! I lördags tog vi emot Sundbyberg och går hem med segern 5-2. Oerhört viktigt och vi ligger alltjämt 2 poäng före Vällingby. Matchens lirare utsågs till vår målvakt Sebastian Wänkkö som postade 95,12% räddning på 41 skott.... Ett stort tack till publiken, kioskpersonal och sekretariatet! Bäst är ni! Imorgon onsdag är det bortamatch i Grimsta ishall kl. 20.00 mot Hässelby-Kälvesta. Ett rivalmöte och oerhört viktig för oss att ta en vinst i för att ta oss till AllFyran. Vällingby spelar mot Duvbo och det kan avgöras redan imorgon. Vi är oerhört laddade inför detta!

Kallhälls Hockey 10.11.2021

Vi är tillbaka! Hemmavinst mot Ormsta med 3-2! En riktig kämparinsats i tredje perioden där vi lyckas gå från 0-2 till 2-2 i samma numerära underläge! Tredje målet kom till slut med 4,5 minut kvar av tredje perioden och vi lyckas sen hålla tätt bak! Matchens lirare blev tvåmålsskytten Christopher Köster! Efter en veckas semester kom Köster tillbaka mer taggad än nånsin o slår in två påsar för oss, första målet samt det vinnande tredje! Matchen var också grundseriematch numme...r 100 för Philip Olsson i Kallhälls A-lagströja! Stort och vi ser fram emot ytterligare minst 100 matcher till med Philip! Vi vill rikta att stort tack till publiken på plats, cafépersonalen, sekreteriatet och ismaskinsförare! I tabellen behåller vi därmed andraplatsen och ligger nu 5 poäng före Vällingby o Hässelby. Nästa match är även den en hemmamatch! Lördag den 7 december kl. 13.30 är det nedsläpp mot Sundbyberg! Kom ner, se hockey, heja fram oss till en seger, njut av en varmkorv från caféet och mys! Vi ses!

Kallhälls Hockey 03.11.2021

Säsongens sjätte match är över. Det är en tung förlust där vi återigen inte får in pucken i mål på samma sätt som tidigare i säsongen. Nu är det dags att kraftsamla! Vi behöver ditt stöd som den sjunde spelaren! På onsdag den 27e november kl. 19.40 har vi hemmamatch mot Ormsta! Nu fyller vi vår vackra hemmaborg! Vi börjar trendsättningen redan ikväll med en stenhård träning!... Nu kör vi!

Kallhälls Hockey 24.10.2021

Femte matchen spelad. Denna gång blev det en förlust mot Duvbo som därmed går upp i ledning tabellen. En match vi inte riktigt hade marginalerna på vår sida, pucken studsade inte vår väg och vi gör en OK match med för få chanser som går in. Bara att ta nya tag och vi får se till att vinna i returmötet! Stort tack till er som var o hejade på oss, nästa match hoppas vi kunna leverera en vinst!... På onsdag är det dags för säsongens första returmöte, borta mot Vällingby i Grimsta ishall. Kl. 20.00 släpps pucken!

Kallhälls Hockey 07.10.2021

Segertåget rullar vidare! A-laget tar sin fjärde raka seger hemma mot rivalen Hässelby-Kälvesta HC! Matchen slutar 5-3 efter att Pål Nielsen slänger in en puck i öppen kasse i sista sekunden. Perioderna slutade 1-0, 1-2, 3-1. Pål blev även som tvåmålsskytt utsedd till matchens lirare!... Ett stort tack vill vi rikta till publiken, kioskpersonal, isförare och sekreteriatspersonal! Ni är bäst!!! Nästa match är fredag den 15:e november kl. 19.30 borta mot Duvbo i Tulehallen. Det är sista matchen innan serien vänder och är ett riktigt toppmöte, Duvbo ligger bara en poäng bakom oss. Vi laddar om med träning ikväll följt av en välbehövlig helg! Tack för att du stödjer Kallhälls IF! Vill du engagera dig i föreningen? Kontakta Sebastian Wänkkö på 0735-438382.

Kallhälls Hockey 03.10.2021

Tre raka segrar för KIF:s A-lag! Igår var vi och gästade Tulehallen där Sundbybergs IK stod för motståndet. Matchen började väldigt övertygande med 0-6 till oss. Andra perioden 2-3 och i tredje spelade Sundbyberg väldigt bra i PP och gjorde det lite väl spännande med 6-2. Slutresultatet blev 8-11 till oss och 3 pinnar till som gör att vi ligger kvar som etta i serien. Matchens lirare tilldelades Christoffer Hasselrot för hans förmåga att leverera i sin roll o göra grovjobbet ...i alla lägen! Tack till er som var o hejjade på oss på bortais! Nu har vi en skön helg framför oss, träning på måndag och på onsdag är det dags för hemmamatch! Då tar vi emot Hässelby-Kälvesta, ett klassiskt rivalmöte som du inte vill missa! Pucken släpps kl. 19.40. Kom o heja fram oss till ytterligare en seger! Vill du synas med ditt företag på våra byxor, tröjor eller i vår hemmaborg i Kallhäll? Kontakta Sebastian Wänkkö på 0735-438382 så berättar han mer om hur ditt företag kan stötta föreningen!

Kallhälls Hockey 01.10.2021

Andra segern i rad för Kallhälls A-lag! Denna gång var det bortamatch mot Ormsta i Vallentuna ishall! Vi var 12 starka utespelare så vi visste att segern inte skulle komma med en klackspark. Det blev en riktig nagelbitare som slutade 4-6 till oss! Med knappt 7 minuter kvar av tredje perioden låg vi under med 4-2 och då visade laget mental styrka och pushade igenom 3 mål och satte spiken i kistan med ett fjärde i öppen kasse! Fantastisk insats! Matchens lirare blev Philip Olss...on som satte sitt först hat trick för säsongen! Det kunde inte komma vid ett bättre tillfälle! Nästa match är fredag den 1 november kl. 19.30 borta mot Sundbybergs IK i Tulehallen. Kom gärna och heja fram oss till seger! Vi laddar om direkt med träning ikväll! Tack för att du supporterar Kallhälls IF!

Kallhälls Hockey 11.09.2021

Första vinsten i boken! Vi vinner seriepremiären med 5-0! Periodresultat var 1-0, 1-0, 3-0. Det bjöds på riktigt bra hockey idag mot ett av de bättre lagen i divisionen! Matchens lirare gavs till Edgar Wik som håller nollan åt oss! Edgars insats framförallt i första perioden var avgörande för vinsten! Tack till er som var på plats och hejjade!... Tack till er som hjälpte till med sekreteriat, ismaskinskörning och kioskpersonalen! Nu laddar vi om för bortamatch mot Ormsta på onsdag kl. 20.10!