1. Home /
  2. Businesses /
  3. Andreas Mat

Kategori



Allmän information

Telefon: +46 73 546 94 44



Anhängare: 269

Recensioner

Lägg till recension

Facebook -blogg



Andreas Mat 18.10.2021

Veckans helgkasse, beställs på [email protected] och hämtas hos mig på fredag kl 17-19 på Tomtaäng 8. Har ni aldrig testat Iberico gris så är det dags nu. Det går inte att jämföra med vanlig gris, det här är grisens motsvarighet på Wagyu. Iberico grisen är den berömda svartfotade grisen som får ströva fritt och äta sig feta på ekollon. Samma gris man gör pata negra skinka på.. Magiskt helt enkelt!! Missa inte!

Andreas Mat 09.10.2021

Hej alla glada, nu finns det 5 kassar kvar. Så om ni planerat att boka men ännu inte har gjort det så är det hög tid nu.. Här kommer veckans helgkasse! Bokas på [email protected] Den hämtas upp hos mig på Tomtaäng 8 på fredag mellan 17:30-19. Det går även bra att få den hemlevererad på fredag efter kl 19. Var noga med att skriva i mailet om ni hämtar upp eller vill ha den hemlevererad... Lite om maten. Förrätten är rödräkor som kommer från hållbart bestånd i Atlanten. Salsa pebre består av tomat vitlök chili koriander persilja lime och blekselleri. En salsa med ursprung i Peru. Magiskt bra till dom vitlöksstekta räkorna Köttet kommer från Faringe i Uppland. Lokalproducerat kött från glada djur helt enkelt! Med vänlig hälsning, Andreas

Andreas Mat 07.10.2021

Nästa vecka är det dags för helgkasse igen. Köttbiten då blir en svensk entrecote från Faringe i Uppland som är hängmörad i 4 veckor. Djur som haft det väldigt bra! Komplett meny släpps på måndag..

Andreas Mat 21.09.2021

Nu finns bara 5 kassar kvar! Missa inte det här. Boka på [email protected] så ses vi imorgon Här är menyn för helgkassen. Tonfisk med gotlänsk ramslök, wagyu biff och en rabarber dessert. Bra grejer! Bokas på [email protected] senast torsdag Ett tips är att inte vänta för länge då jag bara kan frakta en viss mängd kassar till Trosa. Skriv i mailet om ni vill hämta hos mig på Tomtaäng 8 mellan 17:30 - 19 på fredag eller få den utkörd efter kl 19 på fredag. Trevlig kväll!

Andreas Mat 18.09.2021

Nästa helg blir det wagyu ryggbiff i helgkassen. Extrem mörhet! Förrätten blir tonfisk med ramslök och efterrätt lutar åt vaniljbakad rabarber Kassen bokas på [email protected] Komplett meny släpps imorgon Det här blir bra..